Messujen jälkeen maalasin Lady Pinkin toiseen kertaan. Maalasin myös kowlinkin ja kiinnitin siiven runkoon (kuvat myöhemmin). Myös ensimmäisiä tarroja pistin päälle, joten kuvista näkee jo lopullista tyyliä =)
 
Mutta ensin kuvia ohjaamon verhoilusta.
9011.jpg
Aluksi peitin ohjaamon lattiassa olleen reiän (akun piuhareiän) nelinkertaisella kopiopaperilla, jonka liimasin pohjaan.
9012.jpg
Tämän jälkeen liimasin ensimmäisen suikaleen vaaleanpunaista huopaa pohjaan ja puoleenväliin selkänojaa.
9014.jpg
Seuraavaksi oli vuorossa sivut ja loput selkänojasta.
9015.jpg
Tästä näkyy että jatkoin huopaa sen verran myös jalkatilaan että lähempää katsottaessa ei heti pilkota valkoinen pohja. (En maalannut ohjaamoa kuin kojetaulun alta ja vajaan sentin reunoilta juuri verhoilun takia)
9016.jpg
Lopuksi liimasin alussa irroittamani alkuperäisen kojetaulun paikoilleen. Tämä on ainoa alkuperäinen osa, joka jää näkyviin. Jätin sen siksi koska en millään jaksaisi näpertää ainankaan tässä vaiheessa mitään noin pientä ja yksityiskohtaista ja kojetaulu säily aivan ehjänä. Olisin toki voinut jättää kojetaulun paikoilleen mutta silloin olisin saanut olla tooooodella varovainen maalatessani sen reunoja pitkin, irroittamalla koko kojetaulun pääsin paljon helpommalla ja jälkikin on siistimpää.
Myöhemmin olen ajatellut tehdä ohjaamoon ihan penkinkin, jos vaikka jostain löytyisi vaaleanpunaista nahkaa tai tekonahkaa =) Ja ohjaussauvakin tulee jossain välissä, näperrän sen sitten varmaan samaan aikaan kuin teen ripustuksen etupyörille (takapyörän ripustus on ainoa jäljellä oleva) ja potkurille (moottoria en laita vaan yksinkertaisen ripustuksen rautalangasta, joka kuitenkin sallii potkurin pyörimisliikkeen).
 
9019.jpg
Tarrojen kiinnittämisen aloitin nokan ja ohjaamon välille tulleesta suuresta ruusukuviosta.
9024.jpg
Seuraavaksi liimasin ohjaamon alapuolelle rungon kylkiin kummallekin puolelle samanlaisen kukkanallen. Onhan pilottikin nalle! ;)
9020.jpg
Muuten ohjaamon ympärystä näyttää tällä hetkellä tältä. (Identtinen toisen puolen kanssa)
9021.jpg
Koneen peräpään sain aavistusta vaille valmiiksi. Tässä yleisnäkymää...
9022.jpg
....Yksityiskohtia korkeusperäsimestä....
9023.jpg
...ja peräsimestä.
9026.jpg
Tässä vielä yleiskuvaa Lady Pinkistä tällä hetkellä. Kowlinki toistaa tarrojen kullanväriä =) Konetta pitelee Arvokas Apuni Juketzu =)
Siipi on kiinnitetty runkoon velcrolla (eli tarranauhalla), pistän kuvia siitä myöhemmin =)